Carla Aguilar trenca el seu silenci i presenta la dimissió com a consellera

Carla Aguilar ha trencat el seu silenci aquest dimecres presentant la seva dimissió com a consellera de l’Ajuntament de Tarragona. Ho ha fet en una roda de premsa tancada i sense torn de preguntes on ha volgut denunciar públicament l’assetjament de quin va ser el seu grup polític, En Comú. A més ha volgut defensar-se de la seva expulsió del partit lila al·legant que “han detectat irregularitats greus en aquest procediment que ho farien nul”, en aquest sentit l’exconsellera assegura “estar acompanyada de suport legal per poder continuar defensant aquesta causa”, que actualment està en fase de recurs.

Carla Aguilar
PUBLICITAT

Aguilar ha detallat també durant la compareixença que “fa quatre mesos que està patint un procés de depressió i ansietat”, motiu pel qual ha estat de baixa. En aquesta línia ha destacat com “durant aquest procés s’han llençat calumnies sobre la seva persona”, buscant “explicar la situació amb violència de gènere o intentant desmentir els seus problemes de salut”. En referència a la seva dimissió Aguilar ha volgut deixar clar que “no ha entrat a política per cap joc de cadires”.

L’exconsellera ha acabat la seva compareixença defensant el projecte d’En Comú Podem Tarragona i assenyalant com “les dinàmiques de la formació han fet que moltes persones ja no hi siguin”. Finalment, ha volgut “trencar una llança a favor de la salut mental i les polítiques en defensa d’aquesta”.

PUBLICITAT