El Fent Camí no es mou del carrer

L’AEIG Fent Camí de Tarragona segueix sense local i aquest és el seu quinzè any consecutiu al carrer. L’any 2006 van haver de deixar les instal·lacions de La Salle i des de llavors no disposen d’un local propi on poder realitzar les activitats.

Fent Camí
PUBLICITAT

Fins ara disposaven del Centre Cívic Sociocultural de la Part Alta, però amb l’arribada de la COVID-19 es van quedar sense poder utilitzar aquest espai. La Colla Jove Xiquets de Tarragona, amb la represa del món del lleure, els hi ha deixat el seu local, però només hi caben les dues branques més petites. És per això, que els escoltes porten dos anys exigint una solució, però l’Ajuntament segueix sense respondre ni oferir cap opció.

Adriana Garriga, en representació a tot l’equip de caps, assegura que l’Ajuntament de Tarragona no els ofereix cap solució i que, el fet de no disposar d’un local, fa que no puguin oferir la mateixa qualitat pedagògica.

Davant la desesperació de l’agrupament i amb l’arribada del fred, el dissabte passat el Fent Camí va fer un cau reivindicatiu a la Plaça de la Font. A les 10:00 del matí va tenir lloc una cassolada a la Plaça Natzaret i a les 12:30 es va realitzar la lectura del manifest davant l’Ajuntament amb l’objectiu d’aconseguir un local on poder fer cau cada dissabte.

PUBLICITAT