El temporal reflota les queixes a la Part Baixa

El temporal d’aquest dimarts ha deixat imatges d’inundacions i afectacions a diferents carrers de la ciutat, especialment a la Part Baixa. Des del barri del Port ja fa temps que reclamen la millora del clavegueram del barri i l’arranjament d’alguns carrers, accions que des de l’Associació de Veïns del barri del Port asseguren “podrien solucionar el problema dels aiguats”.

inundacio Part Baixa
PUBLICITAT

Segons l’associació, la solució implicaria aixecar els carrers i ampliar les canonades. Tot i això des de l’Associació no es mostren gens esperançats que “les seves reclamacions es compleixin mai“. Maricarmen Puig, presidenta de l’AVV del Port, manifesta que “l’Ajuntament manté que aquestes actuacions són massa cares i no ofereixen cap alternativa“.

Aquest estiu l’Ajuntament va ampliar el colector del carrer Barcelona, però aquesta actuació no ha estat suficient per evitar les inundacions. Des de la Part Baixa denuncien que la pluja ha afectat vehicles, habitatges i locals, a més de deixat aïllats a barris com el del Serrallo.

PUBLICITAT