Els nens i nenes que necessiten joguines augmenten

Falten pocs dies per iniciar les celebracions de Nadal i moltes persones ja han comprat i avançat els regals. La Creu Roja de Tarragona ja fa setmanes que treballa recollint joguines per evitar que cap infant es quedi sense regal. Eva Cañete, referent de Creu Roja Joventut a la província de Tarragona, explica que “les donacions han minvat respecte al 2020″ i que les necessitats no paren de créixer.

PUBLICITAT

La responsable de Creu Roja Joventut assegura que a Tarragona ciutat hi ha uns 700 nens i nenes que rebran aquestes joguines, i que a tota la província l’any 2020 en van ser 3.000, però enguany esperen que aquesta xifra sigui una mica superior. 

Durant el cap de setmana s’han preparat activitats a la plaça Corsini, on recolliran joguines. A més durant tot el divendres i el dissabte també estaran al Carrefour. Les joguines han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. 

Diferents voluntaris també porten a terme la campanya Joguines del Rock. Es va fer un esdeveniment multitudinari fa unes setmanes, i està previst que arribin a més de 250 infants. Blanca Santotomas, una de les voluntàries, ha comentat que estan molt satisfets de la rebuda d’aquest any. 

Així doncs la seva intenció és arribar a diferents nens i nenes dels barris de Ponent començant per aquelles famílies que necessiten els serveis del Menjador Social de Bonavista. Són conscients que segurament tindran més demanda de la que poden donar resposta. 

PUBLICITAT