Els sindicats entenen les demandes dels veïns sobre les químiques

Després de fer el transvasament del líquid del tanc cremat que va quedar arran de l’explosió i havent aixecat el pla PLASEQTA comença el desenrunament per poder iniciar la investigació. Una investigació que ha de determinar les causes de l’explosió, però també, si hi va haver alguna negligència perquè es produís. Cal destacar que el Conseller de Trebal, Chaki el Homrani, va assegurar que s’arribaria fins al fons.

bonavista
PUBLICITAT

Recordem que CCOO ha convocat ja una vaga de treballadors del sector químic a Tarragona a principis del mes de febrer. Una aturada que esperen que estigui secundada per UGT. Àngel Clua, Secretari General d’UGT de les empreses Químiques, ha tornat a demanar més inspectors, i ha parlat de la taula de la qualitat de l’aire.

Clua ha volgut remarcar que no es pot tornar a produir la confusió que va haver-hi en les comunicacions el dia de l’explosió. Considera que el PLASEQTA va estar diluït amb el PLASEQCAT. D’altra banda ha remarcat que les investigacions estan sota secret però sí que sabien que hi havia queixes de falta de personal i també de molta pressió. 

PUBLICITAT