Finalitza la sèrie documental que repassa l’ascens del Nàstic a Primera

Durant 42 jornades Ràdio Ciutat de Tarragona us hem ofert una sèrie documental que ha volgut repassar una temporada històrica del Club Gimnàstic de Tarragona. La 2005/2006 es recordarà com la campanya del retorn del conjunt grana a la Primera Divisió, després de 56 anys sense trepitjar l’elit del futbol estatal.

PUBLICITAT

Aquest 2021 se celebra el quinzè aniversari d’una gesta improbable, que molts donaven per impossible, però que jornada a jornada va anar esdevenint una realitat, i que va acabar desfermant la “Nasticmania” a la ciutat, amb una afició que acompanya l’equip de Luis César per tots els camps de la geografia estatal.

Club, plantilla i la “Marea Grana” van portar l’equip a una de les millors lligues del món, i des de Ràdio Ciutat de Tarragona ho hem volgut recordar entrevistant els principals protagonistes d’una gesta que els nastiquers que ho van viure recordaran per tota la vida.

L’exjugador del Nàstic i capità d’aquell equip, Antoni Pinilla, ha estat l’encarregat de realitzar totes les entrevistes i presentar el documental. L’equip l’han format Carles Cortés com a guionista i documentació, Josep Varo com a operador de càmera, Toni Garcia al suport tècnic, Arnau Curto com encarregat de la comunicació, Daniel González (DVisual) a la realització i tot plegat sota la direcció de Quim Espinosa.

PUBLICITAT