Junts confia en una entesa amb el PSC pels pressupostos

Optimisme a Junts de cara a una possible entesa amb el govern municipal pels pressupostos del 2024. El grup municipal ha presentat aquest dimarts al matí una vintena de propostes que farà arribar al govern. Són set propostes que ja hi havia fruit de la negociació de les ordenances municipals i tretze més de noves.

PUBLICITAT

El portaveu del grup municipal de Junts, Jordi Sendra, assegura que el seu grup no parla tant de “quant” costaran aquestes mesures sinó “quines” seran.

Unes declaracions que han apuntat en direcció a Esquerra Republicana de Catalunya, que aquest dilluns va presentar també les seves mesures i va anunciar l’abstenció. Sendra creu que el govern municipal acceptarà la gran majoria d’aquestes propostes. Entre les propostes dels juntaires destaca la redacció de l’avantprojecte per la conversió en zona de vianants de la primera coca de la Rambla Nova, l’estudi arqueològic del Camí de la Fonteta, la instal·lació de plaques fotovoltaiques als edificis municipals o la dotació d’un espai física per l’Oficina de Promoció del Català.

PUBLICITAT