La marxa de Viñuales, un dels detonants de les baixes de Ciutadans

Com ja hem avançat anteriorment la fins ara portaveu de Ciutadans, Sònia Orts i el Conseller José Luís Calderón, han demanat la seva baixa del partit i passaran a ser Consellers no adscrits.

PUBLICITAT

Orts ha reiterat que se sent “decebuda i enganyada” amb el partit. L’ara Consellera no adscrita ha comentat que creu en l’ideari de Ciutadans, però que hi ha coses que no es compleixen com la duplicitat de càrrecs o les llistes obertes. El principal objectiu que té ara, segons ha afirmat, és portar Tarragona per bandera. A més ha reconegut que la marxa de Rubén Viñues, exportaveu, ha sigut un factor decisiu.

Orts no descarta, però tampoc avança si es veu en cap altre partit o encapçalant una candidatura per les pròximes eleccions municipals. 

D’altra banda el Conseller José Luís Calderón també ha comentat que la seva decisió ha estat molt reiterada i ha afegit que Ciutadans ha deixat el municipalisme de costat.

Calderón també considera que la marxa de Viñuales ha influenciat en la decisió.

A partir d’ara els dos consellers no adscrits treballaran junts, però no descarten que en alguns punts votin diferent. A més creuen que deixar el partit pot afavorir en arribar a acords puntuals amb l’actual equip de Govern. 

PUBLICITAT