L’antiga presó podria unificar els serveis de la Generalitat

El PP de Tarragona criticava aquest dimarts el projecte de la Ciutat Residencial. Els populars asseguraven que era un projecte inexistent, i demanaven que abandonessin la idea, i que realitzessin un equipament dirigit al turisme familiar de qualitat. La Delegada del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, responia a aquestes crítiques, al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, assegurant que és un projecte sòlid, i afirmant que les portes de la delegació “estan obertes per donar qualsevol explicació”. 

PUBLICITAT

D’altra banda, la Delegada del Govern, ha assegurat que “ja estan estudiant on unificar tots els serveis de la Generalitat a la ciutat”. Pallarès ha comentat que l’antiga presó seria un bon lloc, i que ho estan estudiant. 

Pallarés ha explicat que actualment calculen que tenir una vintena d’oficines repartides té un cost d’entre 3,5 i 4 milions d’euros. Per tirar endavant aquesta iniciativa es podrien vendre aquests edificis que són de la Generalitat per finançar el comunitari. 

PUBLICITAT