Nou cap de setmana amb activitats per dinamitzar el comerç de Tarragona

En el marc de la campanya dels Bons Comerç Tarragona la conselleria de comerç torna a programar un nou cap de setmana ple d’activitats. A actes com el teatre itinerant i el concurs d’escacs se li afegeixen pintades d’art urbà i la FiraFòrum.

comerç de Tarragona
PUBLICITAT

Gerard Esquerre, propietari de la bodega Gerard, explica que tota la plaça del Fòrum s’ha implicat amb diferents tasts de vins. Per un preu de deu euros es podrà aconseguir un bon amb tast de vi, copa i tast de menjar. Esquerre manifesta que “la iniciativa pretén dinamitzar la part alta“.

L’altre gran projecte del cap de setmana és l’inici de la dinamització d’espais degradats per part de Via T. Amb la col·laboració de l’associació d’Il·lustradors de Tarragona es pintaran dues caixes de llum. Dídac Nadal, conseller de comerç, ha remarcat que “la campanya està funcionant molt bé tant pels comerços com per les diferents entitats implicades” i convida a inscriure’s a aquells establiments que falten i cridar a la gent a aporpar-se al comerç de Tarragona.

PUBLICITAT