Quins clubs estarien interessats en el Palau d’Esports Catalunya?

L’Ajuntament de Tarragona aprovava fa uns dies, un acord entre la Generalitat i el consistori per la cessió de la gestió del Palau d’Esports Catalunya. La Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mari López, assegurava que hi havia clubs interessats a utilitzar les instal·lacions.

Foto Palau d'Esports
PUBLICITAT

Tot i això, per poder fer ús del Palau d’Esports Catalunya s’han d’invertir 500.000 euros, i encara no han dit com es mantindrà i quin serà el cost del manteniment de tot plegat. A través del modificatiu de crèdit aprovat aquest dilluns ja es destinaran més de 300.000 euros per la seva adequació.

En aquest sentit, el Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau s’ha mostrat interessats perquè el primer equip pugui jugar allí, així com explica Alfonso Periañez, President del Club.

Per la seva banda, el Tarragona Handbol Club creu que és interessant poder optar a aquesta instal·lació. Des de l’entitat afirmen que per les trobades que fan seria important, ja que el pavelló que fan servir normalment es queda petit. Ho ha comentat el President del Club, Sebas González. A més ha dit que ho van parlar amb el consistori, però no han rebut cap mena de resposta formal.

Si ens centrem en el bàsquet, també hi ha clubs interessats en aquesta instal·lació. El Club Bàsquet Tarragona la considera necessària per, fins i tot, poder tenir equips base i tenir més capacitat de creixement, així com afirma el seu President Jacint Rodríguez.

A hores d’ara encara no han tingut converses amb l’Ajuntament, però són conscients que encara s’ha d’acabar l’equipament. Tot i això, no els preocupa que sigui molt més gran, així i tot reconeixen que l’afluència de públic quedaria més “desangelat”, igual com ho veu el President del Volei de Sant Pere i Sant Pau.

Si seguim en el bàsquet, l’ADT també seria un dels clubs interessats en aquest pavelló. Ho explica el seu President, Robert Hernández.

Així doncs, tothom té necessitats d’espai, i demana que aquesta instal·lació sigui una realitat. És un pavelló que moltes entitats esportives volen, i que haurien de veure com es quadren horaris per poder-hi cabre tothom. 

PUBLICITAT