RCTgn lliura els premis de la primera temporada de PodcastCity

Fa sis anys, un 1 de febrer de 2015, Ràdio Ciutat de Tarragona emetia el seu primer informatiu i amb ell començaven les emissions regulars de la primera ràdio online del territori. Un projecte que ha anat creixent, no només en el nombre de gent implicada, sinó també amb iniciatives que han nascut des d’aquesta mateixa casa. Un dels últims projectes ha estat PodcastCity, una plataforma on totes les veus de la ciutat tenen cabuda, i que apropa la ràdio a nous públics i a aquella gent amb ganes de fer ràdio.

PUBLICITAT

Amb motiu de la celebració del sisè aniversari de la primera emissió regular de Ràdio Ciutat de Tarragona, hem lliurat els premis Manuel Pastor de la primera edició de PodcastCity. Mercè Milan, amb La Ciutat Que Cura, Laura Rovira amb Mafalda i Édel Martínez amb La Veu de la Terra, van esdevenir els tres podcasts més escoltats de la primera edició.

Primer Premi: La Ciutat Que Cura, de Mercè Milan

El primer premi ha estat per La Ciutat Que Cura, de Mercè Milan. L’espai de salut ha aportat, setmanalment, consells per a tenir cura d’un mateix. Un 2020 (i el que comença de 2021) atípic ens ha obligat a tots a estar més pendents de la nostra salut i especialment d’aquells que ens rodegen. La Mercè ens ha tractat de tu a tu, i ens ha explicat com millorar la nostra vida sent conscients de nosaltres mateixos.

Segon Premi: Mafalda, de Laura Rovira

En segona posició, Mafalda. L’espai de Laura Rovira ha aportat un toc d’humor esbojarrat amb actualitat, feminisme i riures com els seus trets més característics. La Laura, la Míriam i la Laia ens han apropat temes de diversa índole, fins i tot alguns que, actualment, encara són un tema tabú. Però els “límits” i les “barreres” estan per trencarles.

Tercer Premi: La Veu de la Terra, d’Édel Martínez

Completa el podi Édel Martínez i la seva Veu de la Terra. Si la vida ha de tenir salut i humor, ara més que mai també ha de tenir respecte pel nostre planeta. I això és el que ens ha intentat transmetre l’Édel amb un programa que ha tingut casa nostra com a gran protagonista.

Una vintena de podcasts van participar en la primera edició de PodcastCity. Alguns d’ells han continuat en la segona temporada del projecte, fent créixer encara més la família de podcasters participants en la iniciativa.

PUBLICITAT