Ricomà: “El territori ha de definir un transport públic eficient”

Així com ja va anunciar l’Ajuntament de Tarragona presenta al·legacions sobre el trentram. Des del consistori insisteixen que la connexió entre Vila-seca i Tarragona ha de ser per l’N-340, que s’utilitzi la xarxa convencional d’ADIF, que s’integrin els nuclis de població, que l’ample de via sigui europeu per poder tenir més opcions, que no hi hagi catenàries, que es facin amb tecnologies com hidrogen verd i que les mercaderies vagin per fora dels nuclis de població. 

PUBLICITAT

L’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha assegurat que “les seves propostes són en clau de territori” i ha demanat que l’Autoritat del Transport Metropolità del Camp de Tarragona tingui les competències que li pertoquen.

D’altra banda han explicat que no s’ha parlat encara de manera formal amb els altres municipis afectats, però que “moltes al·legacions aniran en la mateixa línia” tot i reconèixer que “aquesta xerrada formal hi ha de ser”. Amb tot plegat demanen un transport públic eficient, i asseguren que el procés participatiu per les al·legacions ha sigut molt bo. 

PUBLICITAT