Ricomà: “La Urbana va actuar amb professionalitat”

Inici de plenari mogut a l’Ajuntament de Tarragona. Després de cessar de representació a l’ara Consellera no adscrita, Sònia Orts, de diferents empreses municipals, i també de discutir sobre el pacte de transfuguisme, l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha alterat l’ordre del dia i parlar dels fets d’aquest dijous amb la Guàrdia Urbana.

PUBLICITAT

Ricomà ha assegurat que el cos policial va actuar de la millor forma possible, i era l’actuació més prudent que podien fer. Tot i això ha volgut deixar molt clar que recolza el fons de les protestes, però no com s’han derivat.

A més han ensenyat dos vídeos on es podien veure els fets i han remarcat que és el “manifestant que es posa al davant i la policia frena, l’intenta esquivar, i ell puja a sobre”.

Tots els grups municipals han volgut mostrar el suport a la Guàrdia Urbana, excepte la CUP. Eva Miguel, Consellera de la CUP, ha demanat una investigació àmplia.

Ciutadans i el PSC han mostrat la seva sorpresa davant el posicionament de l’equip de Govern, i han demanat una condemna més ferma.

PUBLICITAT