Robert Hernández: “Valents vol ser decisiu en els comicis del 2023”

El president de l’ADT Torreforta, Rober Hernández, ha estat escollit com a cap de llista de la formació Valents a Tarragona. Aquest dilluns ha donat els detalls del seu pas a la política amb aquesta formació desconeguda a la ciutat al Bon Dia Tarragona.

Robert Hernández
PUBLICITAT

En l’àmbit ideològic, Hernández ha declarat situar-se al centreesquerra, però ha criticat que “formacions com el PSC o ERC depenen massa de Madrid i Barcelona”. Ara assegura portar amb Valents “una candidatura estrictament municipalista”, molt centrada també en els barris, on “quatre noms cabdals de la llista vindran de ponent”. En aquesta línia, Hernández ha remarcat la importància de “cosir els barris entre si a través del POUM, de manera coherent al seu creixement”. En clau estrictament electoral, Valents es proposa “ser decisiu en els comicis”. Tot i ser un partit majoritàriament constitucionalista, Hernández afirma que “la qüestió nacional no serà rellevant en els seus pactes”.

De fet, Hernández defensa que “les banderes en política local són una gran errada” i ha valorat positivament que “el govern de Ricomà hagi deixat de banda l’independentisme al mandat”.

PUBLICITAT