Un dels magatzems de la Tabacalera, possible seu del grau de CAFE a Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona i la URV treballen per portar el grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) a Tarragona. Així ho ha assegurat aquest dilluns el conseller d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, als micròfons del ‘Bon Dia Tarragona’. 

PUBLICITAT

Berni Álvarez ha reivindicat un dels magatzems de la Tabacalera com a “lloc idoni” per acollir CAFE. Pensa que donaria vida a aquella zona a la ciutat i ocuparia un espai que, actualment, és buit. És la URV qui ha de fer la inversió econòmica, però Álvarez ha insistit que l’Ajuntament complirà amb el paper d’agilitzar el procés i posar totes les facilitats. És optimista, però reconeix que “s’ha de ser molt curós i respectar els timings”. El conseller considera que Tarragona “es mereix” oferir els estudis de CAFE, que són una demanda, ja que, ara per ara, els estudiants han de marxar fora a cursar aquest grau. 

Per altra banda, Berni Álvarez ha explicat que, en termes d’Educació, el preocupa el manteniment de les escoles. Creu que són espais on tant professors com alumnes s’hi han de sentir a gust. Ha avançat que s’incrementarà la partida pressupostària pel manteniment de les escoles entre un 20% i 25%, amb la idea d’arribar als 400.000 euros.

Berni Álvarez ha estat el convidat d’aquest dilluns al ‘Bon Dia Tarragona’, amb Ricard Lahoz. Es pot recuperar l’entrevista sencera a la web de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT