Una recollida de residus per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

Després de 3 anys de lluita i conscienciació, són moltes les accions que han portat a terme des de Al Camp Residu Zero, l’entitat ecologista del Camp de Tarragona, però segons Édel Martínez, una de les seves membres, encara queda molt camí per recórrer.

PUBLICITAT

La següent parada d’aquest camí serà aquest dissabte 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Des de l’entitat ecologista han organitzat una recollida de residus per la zona de El Mèdol de Tarragona. Martínez fa una crida a la ciutadania perquè hi participi, ja que creu que a més d’ajudar a fer una ciutat més sostenible és una experiència molt enriquidora.

La neteja de residus començarà a partir de les 10h del matí i durarà unes dues hores aproximadament. Des de l’entitat recomanen portar roba còmoda i fresca, gorra, aigua i qualsevol material com guants o bosses també seran benvinguts.

Podeu trobar tota la informació i el formulari d’inscripció a través de la nostra web. Animeu-vos i celebrem de la millor manera el Dia Mundial del Medi Ambient!

PUBLICITAT