Viñuales i Guaita fan les paus entre ganxets i pelacanyes

Les bromes i l’humor també són bones en política. I si no, que els hi diguin als alcaldes de Tarragona i Reus, que durant la seva entrevista en el Bon Dia Tarragona no han pogut evitar fer-ne alguna.

PUBLICITAT

Tots dos són socialistes i s’estimen la seva ciutat, tot i que segons el batlle tarragoní, la seva homònima reusenca s’estima fins al darrer poble de Catalunya. 

Segons Rubén Viñuales, la capitalitat de l’Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona no és important, però bé que li va recordar a Sandra Guaita que el lideratge administratiu sempre ha estat tarragoní.

Si la capitalitat no serà ni de Tarragona ni de Reus, de qui serà?

Amb tant d’embolic per la capitalitat, Viñuales no va voler deixar passar l’ocasió d’expressar-li tot el seu amor a l’alcaldessa ganxeta. Un amor tan profund, que podria acabar en boda. A Golfes ja tenim contingut per a setmanes…

Més enllà de les bromes, la bona sintonia entre els dos batlles és un bon senyal per als reptes que es plantegen al territori. Esperem que això es mantingui, almenys, fins que l’Àrea Metropolitana sigui del tot una realitat.

PUBLICITAT