CBT i Salou encaixen una nova derrota a la LEB Plata

Doble derrota dels clubs tarragonins a la LEB Plata aquest cap de setmana. Tots dos conjunts segueixen a la cua de la taula. El Salou va caure amb contundència en un matx marcat per un tercer quart desastrós en defensa. El Cartagena va sumar 34 punts i 25 més al darrer quart per trencar el partit i emportar-se la victòria per 84-98. El més destacat dels salouencs va ser Iker Montero amb 18 punts i 4 rebots.

D’altra banda, el Club Bàsquet Tarragona va caure en un duel que no va decidir-se en cap quart. De fet, els tarragonins no van perdre cap quart per més d’una cistella. Les 20 pèrdues de pilota i el tímid 3 de 25 en triples van propiciar la tercera derrota de la temporada dels tarragonins, aquesta a terres valencianes davant l’Alginet.

Ferran Torres el més valorat amb 11 punts i 8 rebots. Salou i CBT se situen a la part baixa de la taula. Els de la capital de la Costa Daurada sumen una victòria, però estan dins el play-out mentre que els tarragonins són un dels tres equips que encara no ha estrenat el caseller de victòries.