El CBT cau però deixa l’eliminatòria de Lliga Catalana oberta (53-56)

El CBT cau per cbt 53-56 hospitalet en el duel d’anada. El partit ha estat un d’aquells que acostumem a dir de pretemporada per la seva baixa anotació. El primer quart ha estat igualadíssim amb un Hospitalet que s’ha sentit còmode sobre el parqué del Serrallo amb un 14-16.

El segon quart ha mostrat un CBT erràtic amb només 9 punts en 10 minuts, i ha tornat a veure un Hospitalet millor sobre el terreny que s’ha distanciat amb una renda de cinc punts.

Després del descans, l’Hospitalet ha intentat trencar el marcador però un CBT combatiu no només ha resistit l’empenta sinó que ha capgirat l’electrònic per liderar el marcador durant gran part de la segona meitat.

La tornada la propera setmana, a mb 40 minuts d’eliminatòria encara per endavant.