El CBT es queda a tocar de trencar la maledicció a l’Hospitalet (76-74)

El Club Bàsquet Tarragona encaixa una derrota ajustada a la pista de l’Hospitalet per 76 a 74 al primer partit del 2024. Els de Jorge Serna visitaven una pista maleïda, on els tarragonins mai havien aconseguit guanyar i després de la darrera victòria de l’any a casa davant el Palma, volien continuar sumant en la lluita per la permanència. El CBT sortiria a la pista amb novetats amb l’entrada de les dues noves incorporacions dins del cinc inicial com és el cas de Mensah i Boe.

El CBT ha dominat part de la primera part amb diferències curtes i s’ha mantingut dins del partit quan, a finals del tercer quart, els locals agafaven la iniciativa al marcador arribant als últims minuts i aconseguirien conservar unes aventatges mínimes al lluminós. Així valorava el partit, el tècnic del CBT, Jorge Serna.

Un darrer quart amb molta anotació no ha permès al CBT emportar-se el triomf. Un últim quart marcat per l’intercanvi de cops entre els dos conjunts, que arribaven amb només dos punts de diferència al darrer minut, però els locals acabarien emportant-se el triomf per 76 a 74.

Derrota del CBT que el col·loca avantcuer a la classificació i el proper partit serà a casa dissabte a un quart de set de la tarda davant l’Alginet.