Inici immaculat del TGN Bàsquet (46-60)

El TGN Bàsquet aconsegueix la segona victòria consecutiva en Copa Catalunya a la pista de l’Igualada per 46 a 60. Les liles van començar manant al partit, tot i tenir una anotació baixa en el primer parcial de 6 a 8. Tot i això, al segon quart, els dos equips marcaven el seu encert i el TGN marxava al descans amb el resultat favorable de 19 a 23.

El duel es trencaria al tercer període amb una diferència de deu punts i les de la capital de l’Anoia no aconseguirien aturar els atacs de les tarragonines que, comandades per Laura Pascual que acabaria amb 20 punts al casiller, permetia la segona victòria consecutiva pel TGN Bàsquet. Així valorava el partit, el tècnic del TGN Bàsquet, Marc Rovirosa.

Un TGN Bàsquet que presenta bones sensacions en aquest inici de campanya a Copa Catalunya. El proper partit, les liles tornen al Sagrat Cor per enfrontar-se el Samà Vilanova, dissabte a les 18h de la tarda.