Una història interminable

Nova derrota del Nàstic de Tarragona fora de casa. Els granes deixen escapar els tres punts (1-0) davant la Unió Esportiva Costa Brava i acaben l’any de manera amarga.

Els tarragonins han començat el partit endollats i superiors al rival. L’equip visitant ha sigut el clar dominador de la pilota i quan semblava que podia obrir el marcador, una nova errada ha sentenciat el Nàstic. Francesc Fullana ha ensopegat dins l’àrea arrossegant un jugador blaugrana i l’àrbitre ha xiulat penal. El porter Gonzi ha aconseguit aturar la pilota en primera instància, però Boris ha recollit el refús i ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa posat així, al seu equip per davant.

Els granes han seguit insistint, però la imprecisió en els metres finals i la falta d’encert de cara a porteria ha fet que s’arribés al descans amb el marcador en contra.

A la represa, el Nàstic s’ha posat les piles, però la defensa de l’equip local ha anul·lat totes les jugades de perill dels granes. Al minut 73′ el Llagostera s’ha quedat amb deu després que l’àrbitre ensenyés doble groga a Rayo, però tot i la superioritat, els tarragonins no han aconseguit empatar el partit.

El tècnic grana, Raül Agné, assegura que està satisfet amb el joc que ha proposat l’equip, i desitja que després de les vacances, els resultats siguin més favorables i les victòries tornin arribar.

Ara mateix, els granes són dotzens amb 23 punts, a set punts del descens i a cinc de la zona de play-off i marxen de vacances sense haver aconseguit encara sumar els tres punts lluny del Nou Estadi.