Les floristeries, l’agradable sorpresa del Diumenge de Rams

La Setmana Santa d’aquest 2021 comença marcada amb esdeveniments limitats per la COVID-19. En aquest sentit, les previsions de les floristeries pel diumenge de rams eren tímides, ja que la incertesa de si els clients comprarien la palma per aquell mateix dia, no convidava a l’optimisme.

Pla detall de les mans d'una persona gran amb una petita palma a les mans, en el marc d'una campanya solidària engegada per un taller artesà del Priorat. Imatge publicada el 17 de març del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Tot i això, les floristeries s’han sorprès per les grans vendes aconseguides sota demanda de les palmes pel Diumenge de Rams.

Mireia González, treballadora de la Floristeria Romeu, explica que es troben molt satisfets que els padrins no hagin volgut perdre la tradició de comprar la palma.

De fet, es tracta d’un festivitat, la del diumenge de rams, que l’any passat es va cancel·lar pel confinament domiciliari.

Unes vendes que enguany s’han fet sota demanda dels clients. Finalment, des de la Floristeria Romeu agraixen que s’hagi pogut celebrar amb il·lusió aquest tret de sortida de Setmana Santa.

PUBLICITAT