Centenars de persones tanquen un 8M revindicatiu a la Corsini

Després de la gran manifestació celebrada aquest matí durant dues hores pels carrers de Tarragona i amb la presència de més de mig miler de persones, el 8M a la ciutat ha tancat els actes aquesta tarda amb una nova concentració. Tot i això, ha estat força més discreta que la primera i s’ha centralitzat totalment a la plaça Corsini, tot i que també s’hi han acostat centeanars de persones.

PUBLICITAT

S’ha col·locat un escenari sobre el qual s’hi ha llegit un nou manifest, després dels dos pronunciats ja aquest matí, i també una lectura de poemes. Més enllà de la lluita feminista i la reivindicació de la igualtat i el reconeixement a les dones, els parlaments han mostrat la seva solidaritat amb el poble palestí, una causa que des de la plataforma 8M Camp de Tarragona, la convocant, consideren “paral·lela”.

Olga Muntadas, militant del col·lectiu de dones ‘Cau de Llunes’ de Tarragona, ha reivindicat aquesta jornada del 8M com una gran oportunitat any rere any, i ha valorat l’empenta de les noves generacions de noies estudiants.

Després de les lectures s’ha proposat un taller de pancartes per tots aquells assistents que han volgut seguir a Corsini fins uns minuts abans de les 19h.

PUBLICITAT