El CBT renova al seu capità: David Fernández continua una temporada més

El nou projecte del CBT a la segona FEB (antiga LEB Plata) serà liderat a la pista pel capità de l’equip, David Fernández. El base de La Selva del Camp és la primera renovació que anuncia el conjunt blau. Als seus 32 anys jugarà la seva 16a temporada amb els del Serrallo. Mitja vida al club.

Foto: CBT
PUBLICITAT

En aquests anys, Fernández ha competit amb el CBT a LEB Or, LEB Plata i EBA. Des del club asseguren que “valoren molt positivament que el jugador hagi acceptat seguir sent un any més un dels puntals de l’equip, tant a nivell purament esportiu com de lideratge al vestidor a l’hora de cohesionar-lo”.

El jugador s’ha mostrat molt satisfet per complir una nova temporada i afirma que té molt bones sensacions amb el projecte.

La direcció esportiva i el nou entrenador, Borja Comenge, continuen treballant en la confecció de la plantilla per aquesta pròxima temporada. Després d’anunciar la marxa de Tugores fa una setmana, sumada a les baixes també importants de Ferran Torres i d’Artur Alaminos, s’espera que en els propers dies s’anunciïn algunes renovacions més i, sobretot, fitxatges que comencin a donar forma al nou projecte.

PUBLICITAT