La il·lusió grana es trasllada a Cornellà

El Nàstic de Tarragona afronta una nova jornada marcada per la il·lusió d’equip i afició. Després de quallar un partidàs davant el Depor, el líder, en un Nou Estadi ple amb gairebé 14.000 aficionats, aquest dissabte els granes visiten al Cornellà a l’estadi de l’Espanyol i ho faran acompanyats per més d’un miler de nastiquers.

PUBLICITAT

La situació classificatòria és calcada a la de la setmana passada. Els tarragonins són segons a un punt dels gallecs, i volen mantenir la bona dinàmica de joc i resultats de les dues darreres setmanes. Visiten un Cornellà en un gran moment, que no perd des del mes de gener i que acaricia la permanència. Els del Llobregat estan jugant aquesta temporada de locals a Palamós, però aquest cap de setmana ho faran a l’Stage Front.

Dani Vidal, entrenador del Nàstic, valora molt la il·lusió i la comunió entre equip i afició.

El tècnic tan sols tindrà les baixes d’Óscar Sanz, Iker Recio i Marc Álvarez, ja que recupera a Gorostidi i Jaume Jardí després de les seves sancions. El xoc es disputarà aquest dissabte a les 17h, i serà el retrobament del Nàstic amb Robert Simón, ara a les files del Cornellà.

PUBLICITAT