La pluja obliga a suspendre la Processó del Dolor d’aquest dimecres

La situació de sequera que pateix Catalunya fa que la pluja d’aquests dies sigui una benedicció. És d’extrema necessitat, però està impedint que diversos dels actes rellevants de la Setmana Santa tarragonina es duguin a terme. La precipitació va obligar a suspendre la Processó del Dolor aquest dimecres al vespre, i no és la primera que no ha pogut sortir aquests darrers dies a la ciutat.

PUBLICITAT

La Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió, organitzadors, van esperar fins a les 20h a la Plaça del General Prim, des d’on havia d’arrencar. Però no van tenir altre remei que acabar suspenent l’esdeveniment davant la intensitat de l’aigua. Tenien clar que la pluja podia fer acte de presència, la prova és que havien utilitzat plàstics per cobrir els passos i altres elements. Però no va poder ser.

Així, Tarragona es va quedar sense una de les processons amb més rellevància de la Setmana Santa, tant pel nombre de participants com pel nombre de passos que havien de sortit al carrer. Eren els cinc corresponents al Rosari del Dolor: L’oració de Jesús a l’Hort (Associació La Salle), La Flagel·lació (R. i V. Congregació de la Puríssima Sang), Ecce-Homo (Germandat del Sant Ecce-Homo), El Cirineu (Reial Germandat de Jesús Natzarè) i Jesús de la Passió i Sant Crist (Germandat de N. P. Jesús de la Passió).

PUBLICITAT