L’alcalde d’Altafulla diu que la policia local seguirà actuant en terme de Tarragona per responsabilitat

L’alcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha assegurat que la Policia Local d’Altafulla seguirà actuant en terme municipal de Tarragona per responsabilitat i perquè la ciutadania els hi reclama, tot i no tenir autorització. És la resposta a la roda de premsa que va fer aquest dimecres el seu homòleg de Tarragona, Rubén Viñuales, que va assegurar que totes les intervencions del cos altafullenc eren “nul·les de ple dret”.

Foto: ACN
PUBLICITAT

“Què ens diu, que si un ciutadà té un problema de seguretat la nostra policia no actuï?”, ha qüestionat el batlle altafullenc. A la vegada, ha instat Viñuales a una reunió per tractar la polèmica sobre els límits del terme municipal. “Si vol, pot venir a Altafulla ja que ens ha anul·lat dues reunions a Tarragona”, ha etzibat.

Molinera assegura que molts dels veïns de la zona estan a favor de canviar de municipi i defensa que en l’imaginari col·lectiu els terrenys ja són d’Altafulla.

Viñuales va afirmar aquest dimecres que no existeix “cap argument” que justifiqui una alteració del terme municipal

Aquest dimecres l’Ajuntament de Tarragona va afirmar que ha presentat al·legacions a l’expedient de l’Ajuntament d’Altafulla en relació amb l’alteració del terme municipal a la zona de la Plana del Vinyet. L’alcalde, Rubén Viñuales, va demanar que s’arxivi aquest expedient, perquè, segons va afirmar “no existeix cap argument ni motiu que justifiqui el canvi territorial respecte a l’acord signat l’any 2013”. 

PUBLICITAT