L’arròs, protagonista als restaurants de Salou aquest mes d’abril

Salou aposta per reforçar la seva identitat gastronòmica, amb la celebració de la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, un esdeveniment que forma part de la “Salou Food Experience”. Des d’aquest divendres, dia 12, i fins al proper 28 d’abril, 19 establiments locals oferiran menús especials basats en l’arròs Bayo, acompanyats de seleccions de vins i caves cortesia de Cellers de Muller.

PUBLICITAT

Els restaurants participants en aquesta cinquena edició de les Jornades de l’Arròs de Salou són: Cook & Travel; Restaurant d’Albert; 4R Casablanca Restaurant; Arena Restaurant; MRKT de Edu Cuesta Gastrobar; Thai Salou; La Taberna del Áncora; Rock & Grill; Lunattic Salou; O Mar Restaurant; Castillo de Javier; El Morro; La Teca; Taberna El Totxo; Mar de Tierras Acantilados; Circus Beach Salou; Malapecora; Deliranto i Restaurante Mendebal.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, amb el suport de l’Ajuntament de Salou, va fer pública aquesta iniciativa dilluns passat, dia 8 d’abril, en un acte celebrat a la terrassa Summit de l’Hotel Olympus Palace.

PUBLICITAT