Carlota Flâneur i Alicia Caboblanco, protagonistes del Minipop de Tardor

El Minipop de Tardor és el primer tast que ofereix el Festival Minipop i s’emmarca en la programació de la secció familiar del XXI Festival Internacional de Cinema de Tarragona. Aquesta mostra té l’objectiu de donar a conèixer el festival i les artistes que hi participen. L’objectiu de l’organització de l’esdeveniment és conservar l’esperit del Minipop mitjançant diferents mostres repartides en diversos espais de Tarragona durant tot l’any.

PUBLICITAT

Núria Serrano, directora del Festival Minipop, afirma que el festival “està enfocat a compartir la cultura i la música contemporànies entre generacions”. Serrano afegeix que aquesta edició de tardor va adreçada a un nombre reduït de públic per establir una major connexió amb els assistents.

Les protagonistes d’aquesta petita mostra seran la compositora i cantautora Carlota Flâneur i la il·lustradora Alicia Caboblanco, dues artistes amb una interessant trajectòria que combinaran el seu art.

El Minipop de Tardor tindrà lloc el dia 8 de desembre a les 17.00h al Teatret del Serrallo de Tarragona. El cost de l’entrada serà de 8 euros, gratuïta per als menors de 3 anys i sortiran a la venda durant aquesta setmana.

PUBLICITAT