Hi haurà Minipop de Tardor a Tarragona

La primera edició del Minipop de Tardor arriba a Tarragona per oferir una proposta cultural en petit format. L’esdeveniment combinarà dos artistes: una proposta musical i una proposta visual, plàstica o literària.

PUBLICITAT

L’objectiu del Minipop de Tardor és compartir música i cultura contemporànies per a tots els públics. D’aquesta manera, l’organització vol recordar “l’essència Minipop” durant tot l’any en diferents espais de la ciutat. La primera cita serà el proper 8 de desembre, emmarcat en la programació de la secció familiar del XXI Festival Internacional de Cinema de Tarragona.

El Minipop és un festival cultural tarragoní que organitza concerts i tallers musicals per a tots els membres de la família. Els actes del Minipop tenen lloc en diversos espais de la ciutat com el Passeig de les Palmeres o els Jardins del Camp de Mart. Últimament, el festival treballa per incorporar diferents discipilines com el circ i la dansa.

En aquesta nova edició de tardor, l’organització del festival ha avançat que comptaran amb “dues artistasses” que anunciaran pròximament.

PUBLICITAT