Eufòria al Serrallo: el CBT tanca l’any amb un triomf agònic i fonamental

El Club Bàsquet Tarragona ha sumat una nova victòria al Serrallo, la tercera consecutiva a casa, superant al Palma per 78 a 73 en un final de partit vibrant i decisiu. Els de Jorge Serna encadenen tres triomfs en les últimes quatre jornades i tanquen el 2023 amb la moral pels núvols i amb les opcions de permanència més vives que mai. De fet, iguala al mateix Palma i al Palmer Basket, també de Mallorca, en el global, amb quatre victòries.

Ha arrencat el joc amb força igualtat, però a diferència dels darrers partits, l’ímpetu inicial del CBT no li ha permès agafar avantatges, ni tan sols mínims, i mantenir-se per davant al marcador. De fet, els balears han marxat amb un 10 a 15 al final del primer quart. Ha seguit la tendència al segon temps, amb un partit molt disputat. El CBT ha recuperat aquesta petita distància i s’ha arribat al descans amb tot per decidir: 33 a 35.

L’inici del tercer quart ha fet pensar en el pitjor a l’afició del Serrallo. Altra vegada després del pas per vestidors. El Palma ha aconseguit posar-se tretze punts per sobre i tot semblava dirigir-se a un final delicat pels locals. Però s’ha aixecat el CBT a partir de dos triples que han fet vibrar la graderia. Ha estat el principi d’un parcial meravellós que ha permès als tarragonins arribar als últims deu minuts per davant al marcador.

63 a 62 a falta de cinc minuts pel final del partit. Màxima tensió en els moments definitius d’un duel clau. I no ha desaparegut fins a l’últim segon. A menys d’un minut, el 73 a 70 lluïa a l’electrònic. Els visitants han aconseguit empatar amb un triple, però el CBT ha replicat per fer embogir el pavelló i ha acabat enduent-se la victòria per 78 a 73. Un triomf agònic i un final d’any meravellós davant una afició que creu més que mai en la possible permanència a LEB Plata.