|Daily| Inverteixen 130 milions en les autopistes de la Demarcació

FARAN UNA INVERSIÓ DE 130 MILIONS D’EUROS EN LES AUTOPISTES

Aquests estaran destinats a la creació de nous enllaços a Vimbodí, Montblanc, el Vendrell, Roda de Berà i un a Tarragona, a l’alçada del Mèdol. Des de la Diputació de Tarragona han reivindicat que la mobilitat és una de les reivindicacions més patents al territori, i per això aquesta inversió és important. (escolta-ho)

TARRAGONA LIDERA EL RÀNQUING EN QUEIXA PER PART DELS CONSUMIDORS

PUBLICITAT

Aquest 2021 han augmentat un 32’14% el nombre de denúncies i 82’94% les inspeccions. Francesc Sutrias, Director de l’Agència Catalana de Consum, ha dit que “no creu que el mercat vagi pitjor a Tarragona, però sí que hi ha més ciutadans empoderats”, cosa que consideren que és positiva. En aquest sentit, ha comentat que les principals queixes se les emporten les compres per internet, els subministraments i els viatges. (escolta-ho)

EL NÀSTIC DE TARRAGONA ES VEU LES CARES AMB L’ATLÈTIC SANLUQUEÑO

Ara mateix, a falta de 10 jornades, els granes son vuitens amb 43 punts, a un de les places de play-off d’ascens. Per altra banda, els andalusos són setzens amb 33 punts, a un de la salvació. El defensa grana, Aythami Artiles, assegura que cal generar ocasions per emportar-se la victòria.

PUBLICITAT