La Budallera 08: Excel·lent per a la Marea Grana, suficient per a l’equip

Benvinguts a una nova edició de la Budallera, el nou espai radiofònic que Ràdio Ciutat de Tarragona i nastic.cat han creat conjuntament per ampliar l’oferta temàtica del Nàstic pels oients i els lectors dels dos mitjans respectivament.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

En aquesta ocasió, tractarem l’empat del conjunt tarragoní davant el FC Barcelona B en un Mini Estadi que va ser testimoni de la Marea Grana més important dels darrers temps. L’1 a 1 va deixar sensacions contràries dins de la parròquia nastiquera. Els més optimistes el donen per bo tenint en compte l’escenari i el rival, mentre que els més crítics apunten a la manca d’ambició de l’equip després del gol d’Otar Kakabadze.

Com és habitual, el primer que fem és viatjar cap a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisferi Grana de Gerard Cañellas.

Després analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Finalitzem amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

PUBLICITAT