La Budallera 06: Nano crea l’estratègia, Fali destrueix i Álvaro Vázquez l’executa

Benvinguts a una nova edició de la Bulladera, el nou espai radiofònic que Ràdio Ciutat de Tarragona i Nàstic.cat han creat conjuntament per ampliar l’oferta temàtica del Nàstic pels oients i els lectors dels dos mitjans respectivament.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió parlarem de la gran victòria a Albacete, on la intensitat i el joc directe van regnar per sobre del futbol combinatiu i de possessió. El plantejament dels dos entrenadors va provocar una batalla al centre del camp on cap dels dos equips va saber imposar-se al rival. Només l’aparició d’Álvaro Vázquez en la recta final de la primera part, va ser capaç de marcar la diferència perquè el Nàstic es retrobés amb la victòria quatre jornades després.

Com és habitual, el primer que fem és viatjar cap a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisferi Grana de Gerard Cañellas.

Després analitzarem i jutjarem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Ho farem, com sempre, amb l’1×1 que presenta Víctor Chillón.

Finalitzarem amb un altre de les seccions d’anàlisi, el semàfor, on enlluernem als jugadors, al tècnic i fins i tot alguns conceptes amb els colors vermell, ambre i verd. Per conèixer qui són els protagonistes d’aquesta setmana ja parlarem amb Marc Marruecos.

 

PUBLICITAT