Continuen en augment els contagis de Covid-19

El nombre de contagis de Covid-19 a la demarcació de Tarragona continua en augment. El Departament de Salut en va notificar 1.913 a la regió sanitària del Camp de Tarragona i 557 a les Terres de l’Ebre.

covid-19 Tarragona
Una dona fent-se una prova ràpida de detecció de la covid-19.
PUBLICITAT

El canvi climàtic pot generar que les riuades siguin més habituals al territori i també posa en perill la primera línia de costa. Javier Sigró, membre del grup de recerca de Canvi Climàtic de la URV, explica que s’hauran de dur a terme accions sobre les platges, perquè si no es farà de forma natural. (escolta-ho)

Un carril bici ja connecta els dos municipis del Baix Gaià: Altafulla i Torredembarra. Els dos ajuntaments s’han posat d’acord per estendre i enllaçar el vial un cop acabades les obres de l’N-340.

Seguim a Torredembarra on el seu ple aprovarà una modificació puntual del Pla General d’ordenació urbana. El principal objectiu és afavorir el teixit comercial de la Torre introduint alguns canvis en la superfície.

La cooperativa de Vandellòs ha fet balanç de la campanya de l’oli d’aquest curs. El vent ha tingut afectacions en una variant, la salivenca.

Tret de sortida a la Festa Major d’hivern de Constantí. La Festa de Sant Sebastià arrenca aquest dimecres i s’allargarà fins al 30 de gener. Els actes s’han adaptat a l’actual situació sanitària.

El Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, Mèdol, ha programat cinc exposicions i activitats. Les propostes artístiques ompliran les sales de la Casa Canals i diversos espais de la ciutat durant tot l’any.

PUBLICITAT