El GEPEC alerta pels projectes nous de molta alta tensió

L’entitat ecologista GEPEC alerta que des del passat mes d’agost han sorgit 10 projectes nous de molta alta tensió. La majoria són per portar energia a Barcelona, i travessarien 1.300 quilòmetres de territori rural i zones naturals protegides d’arreu del país.

Alta tensio
PUBLICITAT

L’estat dels camps de futbol municipals de Tarragona és un mal endèmic que es passeja des de fa molt temps, i que costa trobar la solució. La consellera d’Esports, Mari López, explica que això ve de lluny, i que ells estan invertint diners. (escolta-ho)

Els comerciants valoren molt positivament la campanya dels bons comerç que s’ha portat a terme a Tarragona fins al 31 de desembre. Volen que es continuï dinamitzant el carrer i que es tirin endavant iniciatives similars. (escolta-ho)

L’Ajuntament de Torredembarra vol renovar els carrers que connecten les dues vies principals del municipi. Aquests dos carrers els van remodelar recentment i uneixen l’eix comercial de Pere Badia amb el passeig Marítim.

Convocada la sisena edició del premi d’investigació DOCTOR SALADIÉ-ROIG a l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta d’una iniciativa de l’Institut de Recerca de Cultures Medievals i es poden presentar projectes fins al 15 de març.

Suspès, per tercer cop, el Torneig Intercasteller de Futbol que havien d’organitzar els Xiquets de Tarragona a la ciutat. L’acte s’havia de fer el 2020 i va coincidir amb el confinament domiciliari. La situació sanitària ha fet que encara no s’hagi pogut desenvolupar. (escolta-ho)

PUBLICITAT