Segueix el serial del pressupost a l’Ajuntament de Tarragona

Segueix el serial del pressupost a l’Ajuntament de Tarragona. Des de l’equip de Govern es mostren esperançats sobre la seva aprovació, però Podem Tarragona i Tarragona En Comú encara no s’acaben de posar d’acord. Manel Castaño, portaveu del Govern de l’Ajuntament de Tarragona, assegura que la decisió està en mans dels comuns.  (escolta-ho)

Pla general del ple de l'Ajuntament de Tarragona. Foto del 17 de dessembre del 2021
PUBLICITAT

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant volen que el territori participi de forma activa i efectiva en el nou fons nuclear. L’Ajuntament està treballant en el reglament i explica que les entitats socioeconòmiques i les àrees afectades pel tancament de plantes tindran un paper important. 

El Govern espanyol veu amb bons ulls finançar la remodelació del litoral d’Altafulla. Es va presentar l’avantprojecte fa una setmana per salvar el litoral del municipi i minimitzar els efectes dels temporals. 

L’Ajuntament de Tarragona treballa per poder dinamitzar el Parc de la Ciutat tot i encara no tenir el pressupost aprovat. Asseguren que el projecte tirarà endavant hi hagi o no comptes, i l’únic que pot passar és que vagi més a poc a poc. (escolta-ho)

La Sala Trono presenta la temporada de primavera amb 18 espectacles. L’entitat renova el Cicle de Dansa que es va estrenar el passat 2021 i enguany es farà una segona edició.  (escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona no aixeca cap i cau per 3 a 0 davant un Andorra molt superior al Nou Estadi. Els granes no van poder fer res i durant la primera part ja havien encaixat els tres gols, un de penal al minut tres. (escolta-ho)

PUBLICITAT