Ascó i Vandellòs tindran nous magatzems per material nuclear

Ascó i Vandellòs treballen per acollir nous magatzems de material nuclear. Està previst que la capacitat d’emmagatzematge actual que tenen les centrals s’acabi als 2026, per això en necessiten més.

Vandellós I
Pla general de la central nuclear Vandellòs II des de la platja de l'Almadrava. Imatge del dia 8 de juny de 2020. (horitzontal)
PUBLICITAT

Tarragona ja té el carril bici educatiu. La inauguració es va fer aquest dijous amb una ruta que va realitzar el conseller de Mobilitat, Xavi Puig. El conseller va voler destacar la importància d’aquest primer pas, i també va assegurar que aviat es podran veure els altres trams. (escolta-ho)

El PSC es mostra obert a entrar a l’Ajuntament de Montblanc. Esquerra i Junts han rebutjat formar-ne part, i són només els socialistes els qui no veuen malament fer un Govern d’unitat.

Els diners del Pla d’Acció Municipal de la Diputació serviran per finançar una part de les obres de remodelació de la plaça Catalunya de Torredembarra. A l’inici de mandat això ja es va marcar com una de les prioritats, i ara sembla que es podrà tirar endavant.

L’embarcador del llac de l’Anella Mediterrània encara no ha aconseguit barques, però si hi ha un projecte per fer-hi un parc. L’Associació de Veïns de Campclar Zona Esportiva van presentar la proposta als pressupostos participatius, i ara s’hi està treballant. (escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona buscarà trencar amb la mala ratxa fora de casa i guanyar el seu primer partit. Els granes vénen de la derrota de la Copa del Rei a la tanda de penals tot i disputar un bon partit, ara volen sumar tres punts per no despenjar-se de la classificació.

PUBLICITAT