Bon Dia Tarragona – Daily

El Grup de Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona es va reunir amb la gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Dolça Cortasa, i aquesta els va dir que no hi ha cap tipus de mala praxis a l’atenció primària. A més també els va confirmar que no es farà cap CUAP així com demanaven des de fa temps. (Escolta-ho)

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha realitzat tot un pla de medi ambient amb diferents projectes per demanar més de tres milions d’euros als fons next generation.  Entre aquests projectes hi ha la renaturalització del riu Francolí i tot el seu entorn, l’enderrocament de la plataforma del Miracle o recuperar les zones dunars de les platges. (Escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona buscarà la primera victòria fora de casa contra el Betis. Sembla que parlem sempre del mateix, però és que els granes encara no han aconseguit guanyar fora de casa en tota la temporada. Ara tenen la necessitat de saber què és la victòria per respirar més tranquils després de quatre jornades consecutives sense guanyar. 

El Nàstic femení també necessita guanyar aquest diumenge. Les granes fa tres partits que no han sumat els tres punts i ho volen fer aquest diumenge al camp del Vilanova i la Geltrú. 

PUBLICITAT