[Daily] El nou centre de turisme

L’Antiga Audiència es converirà en la seu de Turisme abans que acabi l’any.

El sis de juny començaran les obres per convertir l’Antiga Audiència en la nova oficina de Turisme de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona. Així ho ha avançat el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona. D’aquesta manera les oficines de Cultura es concentraran a l’Antic Ajuntament i l’espai de la plaça del Pallol esdevindrà la nova seu de turisme. El conseller assegura que aquest projecte estarà enllestit abans del desembre. (Escolta-ho)

L’augment de preus ha generat un sobrecost del 20% en totes les actuacions patrimonials en marxa a la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

Així ho ha afirmat el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona. Aquest problema ha generat que “molts concursos d’obres quedin deserts” com és el cas a Tarragona de la guingueta de camp de mart. (Escolta-ho)

Paula Varas està sent investigada presumptes delictes d’usurpació d’atribucions i suplantació de la identitat.

Així ho ha avançat el Diari la República Checa.

En causa està una denúncia presentada per l’exgerent de Tarragona Ràdio, Josep Maria Bonet. L’enrenou va començar després de l’acomiadament de Josep Maria Bonet, com a director comercial, el setembre del 2019. El Tribunal de Lo Social número 2 de Tarragona va declarar l’acomiadament improcedent i va ordenar el reingrés de Bonet a la plantilla de Tarragona Ràdio o una indemnització econòmica de gairebé 48 mil euros.

Els dies 4 i 5 de juny acull la ciutat tarragonina un festival feminista i LGTBIQ+ al Camp de Mart anomenat Teta.

Es tracta d’una estratègia municipal que ajuda a avançar cap a la igualtat real en la nostra societat. Comptaran amb la participació de diferents figures femenines que destaquen en diferents àmbits i que interactuaran amb el públic assistent. Hi haurà tallers, monòlegs, espectacles de màgia entre d’altres.

Cinta Pastó, consellera de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Tarragona, ha esmentat que, “un espai on totes les organitzacions participants puguin traslladar el seu treball i la seva lluita a la ciutadania”. (Escolta-ho)

PUBLICITAT