|Daily| Esperançats amb la temporada turística

Els càmpings es preparen per una”gran” temporada d’estiu

Després de dos anys relativament bons, marcats per la pandèmia, i pel turisme nacional, els càmpings esperen recuperar el turisme internacional aquest 2022, i preveuen una temporada d’estiu molt bona. Així ho ha explicat la Vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza, a la celebració dels 50 anys del càmping Gavina. El Càmping Gavina ha volgut bufar les espelmes amb diverses persones del territori aquest dijous. Eduard Casajuana, Director del Càmping, ha explicat que aquest aniversari suposa molt, “sobretot per la transformació”. En aquest sentit, ha destacat que el canvi important va ser entre el 2015 i 2016. Tot i això, la transformació real va ser a partir del 2018, quan la clientela passa de ser majoritàriament nacional a internacional. A hores d’ara busquen una mixta. La seva aposta actual és per la sostenibilitat, i “mimetitzar-se amb l’entorn”. (escolta-ho)

Camping Gavina

Un milió d’euros per superar el 65% de recollida selectiva

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut una subvenció d’un milió d’euros de l’Agència de Residus de Catalunya. Aquests provenen dels fonts Next Generation i suposa una de les subvencions més altes que es dona al país. Aquests diners aniran destinats al tancament de contenidors, com ja s’ha fet a Bonavista, el Serrallo i Cala Romana, al projecte de limitació de les aportacions de fracció resta a tres dies de la setmana i a la implementació d’una aplicació mòbil que comuniqui els usuaris i l’Ajuntament per tal que es faci el seguiment de la recollida individual de cada persona o domicili. A més a més, també aniran dirigits a l’ampliació de les recollides comercials personalitzades i les actuals recollides d’oli i tèxtil i la futura bonificació per participació a llarg termini. (escolta-ho)

El Concurs de Focs Artificials s’uneix amb altres actes culturals

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, així com ja es va anunciar, torna el Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona. Enguany per celebrar la 30a edició es compta amb quatre pirotècnies, una de França, dues de València i una de Castelló. La Consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, ha explicat que “ja fa uns anys que les empreses pirotècniques treballen per reduir el nombre de plàstics”, i això anirà juntament amb un protocol de neteja a la punta del Miracle, i submarina. Aquest 2022, a més, el Concurs de Focs s’uneix a altres actes culturals com tres concerts a l’Espai Jove la Palmera, dos al Teatre Auditori del Camp de Mart, a més d’un espectacle familiar de circ. La Consellera ha assegurat que “això forma part d’ajuntar les festes, i que no siguin esdeveniments independents”. (escolta-ho)

Nàstic – Linense

El Nàstic de Tarragona juga aquest diumenge contra el Linense. Els granes tenen la necessitat de guanyar, després de la derrota de la setmana passada contra el Sabadell. La intenció és no despenjar-se de la zona de play off d’ascens, a hores d’ara estan a dos punts. 

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT