|Daily| Les mancances de la sanitat

El Camp de Tarragona té unes de les pitjors llistes d’espera de Catalunya

UGT ha elaborat un informe per denunciar les diferents problemàtiques del servei sanitari a Catalunya. Aquest presenta algunes dades reveladores com que aquesta és “la comunitat que té més concertat el servei”, amb 13 punts de diferència amb Madrid, que ocupa el segon lloc. Un altre gran problema és la manca de personal, ja que any rere any no poden cobrir-se les jubilacions, en aquest sentit l’informe destaca com a la comunitat veïna de l’Aragó els professionals de la salut cobren un 30% més. (escolta-ho)

La Guàrdia Civil detecta una dotzena d’infraccions en les inspeccions a les casetes de venda de petards

PUBLICITAT

Coincidint amb la festivitat de Sant Joan, aquests dies la Guàrdia Civil fa inspeccions a les casetes temporals i en establiments permanents que venen pirotècnia, per controlar i evitar la venda irregular d’aquest material. Fins al moment, els agents, especialistes en intervenció d’armes i explosius, han inspeccionat 60 guinguetes i 40 botigues de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre i han detectat 12 infraccions. En aquests casos, els petards s’han intervingut i s’ha lliurat a l’autoritat competent perquè siguin destruir, ja que suposaven un risc per als consumidors. Les inspeccions continuaran fins divendres.

Castells ambiciosos en la represa de la temporada a Tarragona

Tarragona acull a partir de Sant Joan el calendari casteller sota el títol “Tarragona, ciutat de castells”. Serà amb l’actuació per Sant Joan de les quatre colles tarragonines a la plaça de la Font. D’una banda, les colles dels Xiquets de Tarragona i la Jove de Tarragona admeten que volen provar ja per aquesta diada, els castells de la gamma bàsica de vuit.D’altre banda, la colla dels Xiquets del Serrallo seran prudents amb els castells bàsics de set per tornar-hi amb més força i la Colla de Sant Pere i Sant Pau preveu tornar a repetir el 2de7. (escolta-ho).

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT