|Daily| Ricomà afronta els reptes de futur per Tarragona

Pau Ricomà reivindica una Tarragona cohesionada i sostenible

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà ha explicat el model ideal per Tarragona amb fites i objectius dins el cicle conferència de ciutat. El batlle ha asseyalat durant el seu discurs una Tarragona “cohesionada i sostenible” com a model a seguir. Ricomà ha repassat tot el seu mandat i ha destacat diverses qüestions a afrontar properament com la connexió de Ponent al centre de Tarragona tot apostant per la mobilitat sostenible que ha emmarcat com “una obligació” i no “com una opció”. 

PUBLICITAT

A més, ha afegit que li agradaria una ciutat amb “més valor natural per tota la ciutadania i que pugui cohesionar-se urbanísticament per tal d’evitar una degradació de la ciutat històrica”. Amb el títol “Avancem cap a la Tarragona inclusiva, sostenible i cohesionada, l’alcalde ha traçat aquestes línies bàsiques del seu mandat municipal al Teatre Metropol amb prop de 200 assistents. (escolta-ho)

Es disparen les vendes de petards a Tarragona

A Tarragona ja es comença a olorar l’arribada de Sant Joan i en la mateixa línia es dispara la venda de petards en diferents tendes de la ciutat. Com cada any el dia de la revetlla, els petards són uns dels grans protagonistes pels més grans i pels més menuts.

La mitjana estimada de diners que es gasta la gent en les tendes de Tarragona són uns 30€ i en temps de pandèmia hauria baixat fins a 20/25€. El producte estrella en les diferents tendes com Hipercohete Tarragona, Petardos CM, i Tarraco Petards, ha sigut sempre la bombeta que pot considerar-se fins a un 20% de les vendes. Pel que fa als lots, l’infantil és un dels més venuts i els lots de fonts de colors és un dels productes que més agraden als infants. (escolta-ho)

El sènior femení del CBT ja planifica la propera temporada amb quatre renovacions

El sènior femení del Club Bàsquet Tarragona treballa amb bon ritme la planificació de la propera temporada 2022-2023. Un projecte que té nou entrenador i és David Garcia Olivé, que dirigirà el primer equip després de passar per la base i ser el coordinador d’equips femenins durant 7 anys.

Pel que fa a la plantilla del CBT, ja s’han confirmat fins a quatre renovacions i són les de Carla Ruiz, Paula Jaria, Maria Lapieza i Irene Domènech. Tres peces que el propi Garcia coneix molt bé de la base i que considerava de “prioritàries” per encapçalar el projecte. Carla Ruiz complirà la seva novena temporada al club i aportarà polivalència, ja que és una jugadora exterior que pot actuar com a base o escorta. (escolta-ho).

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT