|Daily| Una proposta per la Savinosa abans del 2023

La Diputació de Tarragona prorroga cinc anys més la concessió per l’empresa que gestiona la TAP

La Diputació de Tarragona prorroga la concessió a l’empresa privada que gestiona la Tarraco Arena Plaça per un període de cinc anys. Un equipament públic, que és propietat de la Diputació, però que gestiona una empresa externa i que s’allargarà fins al juny del 2028.

savinosa-2
PUBLICITAT

La presidenta de l’ens supramunicipal espera també poder tenir una proposta de consens pel projecte de La Savinosa abans del 2023 i ha explicat que és una de les propostes cabdals que porta treballant-se des de l’inici del mandat a l’ens supramunicipal l’any 2019. (escolta-ho)

El Grup en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona inicia una nova campanya de denúncia de les mancances d’aquest servei.

Durant tot l’any passat van recollir signatures i queixes de diferents usuaris que van entregar a la gerent de la Regió sanitària del camp de Tarragona, Dolça Cortasa, de qui no han rebut una resposta satisfactòria.

Sílvia Labodia, portaveu del grup, denuncia també “la privatització del servei”. A més explica que han demanat diferent informació sobre els Centres D’Atenció Primària que “els hi ha estat denegada”. Per aquests i altres motius ara engeguen una nova recollida de queixes per tota la ciutat, especialment als centres sanitaris, aquest cop centrats principalment en les llistes d’espera, les quals, a Catalunya, “estan a la cua de l’estat”. (escolta-ho)

El Col·legi de l’Advocacia de Tarragona es passa a les noves tecnologies en el Dret laboral

Diversos especialistes d’arreu del territori català han compartit espai per posar sobre la taula diverses qüestions dins el Dret laboral i la seva evolució com l’auge del teletreball, el control del rendiment laboral a través de les noves tecnologies o la digitalització de gairebé tot el món empresarial.

La jornada s’ha dividit en diverses conferències, on s’incideix, sobretot, en la necessitat d’actualització constant en l’ofici de l’advocacia, les relacions col·lectives dels drets laborals o el teletreball en les seves diverses disciplines com la retenció de talent laboral, la desconnexió digital o la incidència dels algoritmes en la contractació laboral. (escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona ja coneix els seus rivals de la temporada 2022-2023

Així ho ha fet públic la Reial Federació Espanyola de Futbol i hi hauran novetats respecte la temporada passada amb equips que corresponien al Grup 1 com que s’afegeix la Sociedad Deportiva Logroñés, la Union Deportiva Logroñés o el Calahorra. A més, també hi ha filials com l’Athletic Club B, l’Osasuna B o la Real Sociedad B.

Com a nouvinguts, el Nàstic s’enfrontarà al Numancia, el Murcia, l’Eldense o el descendit Amorebieta de Segona Divisió A. Amb tot, els granes s’enfrontaran amb vells coneguts com els habituals Barça B, Cornellà, Castellón o Atlético Baleares i s’afegeixen els valencians com l’Intercity o La Nucía.

Així doncs la Primera Federació que canvia la confecció dels grups que han votat els 40 representants de la categoria i el Nàstic evitarà tots els equips andalusos. El desplaçaments més llunyans serà la regió de Murcia i el país basc amb filials d’Athletic, Reial Societat i Osasuna.

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT