Finalitza el Gran Recapte sense assolir els objectius

Ha finalitzat el Gran Recapte i no amb molt bones notícies. Des del Banc d’Aliments expliquen que hi ha hagut una davallada de les donacions, tot i la molt bona edició del Gran Recapte de 2020. (Escolta-ho)

gran recapte
Pla mitjà d'un peixater d'una parada del Mercat de Sants que col·labora en el Gran Recapte d'Aliments. 19/11/2021 (horitzontal)
PUBLICITAT

La DOP Siurana preveu tancar la campanya amb rècord de producció. Esperen poder tancar amb una xifra superior a la mitjana.

Les colles de bestiari català estan preocupades per la pèrdua de massa social. Es va celebrar la vuitena edició del Festivitats Bestiarum tot i que s’ha tancat l’any condicionat per la pandèmia.

Aquest 2022 els tarragonins i les tarragonines comptaran amb 17 festius. Alguns cauen en diumenge, i, per tant, gairebé no es notarà al calendari laborable. (Escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona perd davant l’Atlètic de Balears per 1 a 2. Els granes van fer un bon parir i amb ocasions, però les errades van condemnar a l’equip. (Escolta-ho)

El Nàstic femení aconsegueix la seva sisena victòria consecutiva. Les granes es van imposar per 2 a 0 al Tancat del Vendrell en un partit molt correcte per les locals.

Aquest cap de setmana ha tornat la mitja marató de Tarragona. S’ha fet de forma presencial després que el passat 2020 s’hagués de fer virtualment per la Covid-19. (Escolta-ho)

El Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau va sumar un nou triomf contra el Muro. Els del barri cooperativista es van imposar per tres sets a zero.

PUBLICITAT