Bona nit Tarragona! 🌙

🎙Dilluns torna #ObertxVacances i hem conegut tots els detalls amb el seu presentador Carles Carvajal, la Carol Cubota, coordinadora del territori del Camp de Tarragona, i l’Álvaro Rodríguez, responsable de les xarxes socials del programa. (Escolta-ho)

PUBLICITAT

🎙Francesc Roig, President de Càritas Catalunya ha passat per #CarrerMajor assenyalant “Els serveis socials són essencials i no pot ser que es basin només en el teletreball”. (Escolta-ho)

🎙‘Joves insensats’, un videoclip per canviar la percepció sobre els joves durant la pandèmia. Hem parlat amb Carmina Blay, coordinadora territorial de Joventut a Tarragona i Marc López, portaveu del Festival del Poble de l’Espluga de Francolí, que ha participat. (Escolta-ho)

🎙Jordi Fortuny, conseller del Banc de la Ciència i el Coneixement, ens explica i detalla el paper actiu de l’Ajuntament de Tarragona en el desenvolupament de l’Hidrogen Verd, en un nou capítol de #EradelHidrogen, el Podcast de la URV. (Escolta-ho)

Amb el nostre resum sonor us destaquem l’actualitat d’aquesta tarda a Tarragona i els continguts rellevants dels nostres programes.

Que acabeu de passar un bon divendres! 👋

PUBLICITAT