Neix Ràdio Ciutat de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona inicia la seva programació. Una nova manera d’entendre la informació local comença el seu camí a partir d’avui a la xarxa. Ràdio Ciutat de Tarragona neix amb la intenció de fer arribar aquella informació més propera de la manera més senzilla i còmode. Aquest Tarragona Info serà la nostra carta de presentació. 

Radio Ciutat de Tarragona - Radio Online Tarragona
PUBLICITAT

De forma breu cada matí, puntual, podreu escoltar el Tarragona Info amb diferents espais informatius integrats en aquesta lleugera càpsula.

La programació ja fa unes setmanes que ha començat amb el programa Partit de Tornada que es fa cada dilluns en directe a la Sala El Cau i que els dimarts serà el plat principal de la nostra graella. Ja fa uns mesos la programació especial de Santa Tecla amb Joan Alfons López i Helle Kettner i el play-off del Nàstic van obrir el període de proves de l’emissora.

A la web podeu escoltar també un programa especial d’homenatge a Manel Pastor, històric radiofonista i publicista de la ciutat.

Cada dia us explicarem les principals portades dels digitals i del Diari de Tarragona i buscarem també l’opinió en algun tema d’actualitat. Un comentari especial que ens arribarà en format de Whatts app.

Un dels plats forts d’aquesta casa seran les transmissions en directe dels partits del Nàstic amb un ampli equip i amb la locució de Carles Cortés.

Us donem la benvinguda a Ràdio Ciutat de Tarragona!

PUBLICITAT