|Daily| Augmenta la pobresa energètica

A Tarragona més d’un 30% de la població pateix pobresa energètica, es a dir, no pot pagar els subministraments bàsics com són l’aigua, la llum o el gas. Aquestes xifres s’han agreujat per la pandèmia, i la franja de població amb més problemes és la gent gran. (escolta-ho)

obressa energetica covid-19

Al Camp de Tarragona s’han registrat 1.379 casos més de Covid durant les últimes hores. El risc de rebrot recula 424 punts, fins a 3.961, i l’Rt baixa quatre centèsimes, fins a 0,75.

El Nàstic de Tarragona aconsegueix la segona victòria consecutiva, i guanya 1 a 0 contra el Real Madrid Castilla. Un gol de Bonilla a les acaballes de la primera part va donar la victòria als tarragonins davant un Castilla que va ser incapaç de crear clares ocasions de gol. (escolta-ho)

L’altra cara de la moneda és el Nàstic Femení que des d’abans de Nadal no és capaç de sumar una victòria. Les granes es van deixar remuntar un 2 a 0 favorable a la primera part i van acabar empatant contra el Morell 2 a 2. A hores d’ara són quartes amb 27 punts, a 10 punts de les primeres, el Reus.